Boka tid!

Naglar


Lätt manikyr

En lite enklare manikyrbehandling där vi filar dina naglar och ger en lätt handmassage. I behandlingen ingår även lack i valfri kulör. 

Klassisk manikyr

I denna klassiska manikyrbehandling filar vi dina naglar och löser upp nagelbanden. Därefter lackar vi dina naglar i valfri kulör. Efter behandlingen ger vi dig även en skön handmassage.

Japansk manikyr

Japansk manikyr är baserad på bivax. Bivaxet stärker naglarna och livar upp naglarnas färg (blir starkare efter varje behandling). Glansen är mycket hållbar och mattas inte ner i och med att ingredienserna tränger in i nagelplattan. Manikyren innehåller enbart helt naturliga ingredienser!

Krämen som först jobbas in i nagelplattan tillför de aktiva stärkande ingredienserna, sedan är det pudret som stänger igen, skyddar och ger den karaktäristiska högglansen till naglarna. Rekommenderas 2-3 gånger i månaden.

Paraffinbad

Paraffinbad används bl.a för att öka blodcirkulationen och mjuka upp torra händer. Paraffinbad används också för att påverka leder och muskler på djupet vilket lindrar smärta. Paraffinbad öppnar upp porerna och kapslar in värme och fukt i huden. Värmen ökar blodgenomströmningen och huden blir mjuk och sammetslen. Paraffinbad är särskilt lämplig för personer med mycket torra händer och rekomenderas inte om man har sår, utslag, vårtor eller eksem.

I en behandling får man doppa ner händerna/fötterna i ett uppvärmt paraffinbad, ca 55-60 grader, 5-6-ggr. Sedan täcks händerna av plastpåsar och därefter stoppas de in i uppvärmda frottevantar. Paraffinet i samband med värmen får därefter verka i cirka 10 minuter. Paraffinet dras därefter av och behandlingen avslutas med en stunds handmassage.

Lyx- manikyr och paraffinbad                                                  

Exklusiv behandling för torra händer med paraffin. Genom att först  skrubba bort det översta hudlagret med en skön peeling, detta underlättar hudens förnyelseprocess. Huden på händerna blir lenare och mjukare och absorberar då lättare de välgörande ingredienserna i en handkräm. Naglarna får en vitamindos med nagelbalsam följt av en närandeoch skön massage. Därefter packas de in i ett härligt paraffinbadoch varma vantar. 20 minuter senare kan du njuta av dina”yngre” och slätare händer.

Förlängning med gelé

Nageln förlängs till önskad längd med hjälp av skonsam gelé. Den förlängda nageln klipps och filas till önskad form, tjocklek och längd. Vid en förlängning med gelé slipper du plastiga tippar som skadar din egna nagelplatta.

Välj mellan naturell, färg eller fransk permanent färg.

Förstärkning med gelé

Nagelförstärkning gör naglarna mer tåliga för påfrestningar och slag samt hjälper till att spara ut den egna nageln och behåller naglarna långa och fina länge. Gelén penslas på den egna nagelplattan vilket ger ett stärkande resultat.

Välj mellan naturell, färg eller fransk permanent färg.

Gelélackning/GELISH/Shellac                                                           

Hybridlackning kombinerar lackningens enkelhet och gelningens hållbarhet. Resultatet blir en hållbar lackning som inte flagar.

Tillägg

  • ONE STROKE målning
  • Dekoration med stenar, sticker, glitter, fimo lera.
  • Nail art design

 

Är du intresserad av någon av våra behandlingar? Kontakta oss på Sollentuna Laser Center så berättar vi mer!