Boka tid!

Ansiktsbehandling


Lider du av för torr hy? Är du trött på att se en ny rynka i spegeln varje morgon? Eller så kanske du vill bli av med alla jobbiga pormaskar? Vår ansiktsbehandling i Sollentuna har något för alla. Vi sätter alltid dig som patient i fokus och därför anpassar vi alla behandlingar efter just dina behov.

Unna dig själv – känn dig som ny

Stressa ner och kom in på en ansiktsbehandling som ger nytt liv och vitalitet i din hy. Stress, avgaser och dålig blodcirkulation kan leda till många hudproblem. Våra behandlingar ser till att rensa porerna på djupet, vilket ger märkbar skillnad redan efter första gången. Med en klassisk ansiktsbehandling i Sollentuna ångar vi dessutom upp huden och använder oss av peeling.

Vitaminer som ger lyster

Vår ansiktsbehandling i Sollentuna är för alla åldrar. För dig som vill få yngre hy rekommenderar vi en behandling med vitaminer som stimulera cellförnyelsen, förebygger rynkor och slätar ut linjer. Här tas också de gamla hudcellerna bort, vilket ger ett fantastiskt resultat.

Låt oss undersöka din hy för att ge dig bästa resultat. Kontakta oss här så berättar vi mer om våra ansiktsbehandlingar.